Translate

dijous, 25 d’octubre del 2012

Projecte final: Juguem amb malabars!



Avui us presentem un projecte, en el qual hi hem aplicat els nostres coneixements sobre el què hem après en aquesta assignatura i uns coneixements previs sobre la confecció de pilotes de malabars.

Així doncs en aquest tutorial podreu veure el material necessari per dur a terme unes boles de malabars, aprendre pas a pas com es realitzen i, per últim, visualitzar una demostració de com es fan els malabars.

Està dirigit a les famílies, per tal que els nens i nenes passin més temps amb els pares fent manualitats i no tant de temps davant l'ordenador, la televisió, la nintendo DS, etc i, per tant, per tal de fomentar la bona relació paternofilial.

Esperem que sigui del vostre grat i que dugueu a terme la proposta. És molt divertit!





7 comentaris:

  1. Ho he trobat força interessant. Perquè penso que els nens haurien de passar mes hores fent activitats amb els seus pares i no passar-se tantes hores jugant a les consoles.
    El vídeo esta molt be, perquè així les famílies es poden orientar i d’aquesta manera s’animin amb els seus fills a fer les boles de malabars, i aixi els nens podran passar una tarda diferent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. EII Marta, ! Aquesta activitat està pensada tal i com dius tu, perquè els pares i fills puguin interectuar (fer més coses junts,...)més entre ells i així passar una tarda diferent a les altres, en què molts cops estan devant d'una consola, pc, etc. I això també pot reforçar la relació pare-fill i incrementar la cohesió de la família.
      Creiem que es molt important que els pares facin activitats amb els fill!

      Moltes Gràcies per comentar.! ens fa molta il·lusió que comenteu i digueu la vostre opinió.
      ATT: l'Equip de Famílies del Present i Futur.

      Elimina
  2. Hola!

    Trobo que està molt bé aquest projecte perquè és senzill de fer i a la vegada pots treure'n varies utilitats com passar més temps en família, o també la possibilitat d'aprofitar les boles per altres activitats que no siguin malabars.

    contineu així!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa Anna !
      Si, tal i com hem dit al comentari anterior, aquest tipus d'activitat, pot servir per passar més temps amb la família i fer més cohesió entre la família.

      Moltes Gràcies per comentar.! ens fa molta il·lusió que comenteu i digueu la vostre opinió.
      ATT: l'Equip de Famílies del Present i Futur

      Elimina
  3. Buenasss , en primer lugar , me vais a perdonar , por no comentar en catalán , ya que vuesto blog está en catalán , pero es que mi nivel de catalan , no es muy bueno que digamos , xd , y en segundo lugarrr , felicitaros , por este Blog , porque después de haberle exao un vistazo , lo veo bastante interesante por los temas que habeis puesto , y sobre todo el que más me ha gustado , es este último de los malabares , ya que es el más entretenido , : ) .

    ResponElimina
  4. Hola "Zory" no passa res aquí tots els comentaris són benvinguts siguin amb l'idioma que sigui, ja que un idioma serveix per comunicar-te però tan fa amb quin idioma ho facis sempre i quan ens puguem entendre ! no? :)
    Gràcies pel teu suport i ànims !:)

    ResponElimina